Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź

spraw bym poczuła
choć jeszcze jeden raz
że jesteś

przy mnie
dla mnie
ze mną

teraz
tutaj
zawsze
wszędzie

niech zwyczajnie
dobrze będzie

924 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    20 March 2014, 21:22

    Śliczny tęskny wiersz.

  • Papużka

    20 March 2014, 21:06

    Ta prostota i skromność w słowach ujęła mnie za serce. Jak dla mnie dobre wersy.

  • vikkka

    20 March 2014, 20:35

    Wspaniały wiersz.... Bardzo Mi się Podoba....