Menu
Gildia Pióra na Patronite

szelest skrzydeł

spraw by znikły
wszystkie myśli
destrukcyjne
smutku tak wiele
bez szelestu skrzydeł

w anielskim spojrzeniu
odnaleźć spokój
w twojej dłoni
dłoń schronienia szuka

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    19 February 2016, 21:08

    u mnie też deszcz
    "on zmyje moje smutki i troski"
    jestem królową deszczu :*
    Nicola, mam Cię w sercu, każdego dnia głaszczę Fionę za nas obydwie.
    dziękuję, że jesteś.

  • nicola-57

    19 February 2016, 14:57

    w Kaliszu pada, "a ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę":)
    jestem i tutaj, tutaj też Deszcz :)
    jestem, bo poezja. A "Poezja - to jest przejęcie się chwilą."(Stanisław Brzozowski)