Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostrze miłości

Spragniony twego wnętrza
Usycham nieśmiało
Stępiały bywam, onieśmielony
Tęsknię za tobą , maleńka moja
Pozwól mi naostrzyć zmysły
Bym jak dawniej nakreślał cię
Tęsknię szalenie, niebywale
Obejmij mnie mocno, kochaj wytrwale

Rzecze ołówek do temperówki :)
-a Ty, co myślałeś ?
Biurkowa miłość ma znaczenie.

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!