Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka

Spotykamy się od święta do święta
A nawet to jest niezdrowe
Czy dobrze robimy?
Czy mogę nazywać Cię moją miłością, kochanie?
Kiedyś tworzyliśmy coś.
Teraz między nami jest tylko powietrze.
Dlaczego elektryzujące?

Kochanie, dlaczego wciąż wierzę?
W nas, w to co obiecaliśmy sobie
tak dawno temu
Przysięgam , że nie chcę tego,
Ale myślę tak często o tobie
Myślę o tobie
Myślę o tobie

Każda rozmowa przynosi uśmiech
Jednocześnie przywołując ból
Ile jestem w stanie znieść
myśląc, że wciąż możemy kiedyś być razem?
Ty też wiesz, ze to nie jest w porządku
Wobec nas samych, wobec bliskich, wobec świata
Ale , kochanie, nie mogę się powstrzymać
By mówić do ciebie ‘moja miłości’

Kochanie , dlaczego wciąż wierzę…

Myślę o tobie,
Myślę o tobie,
Myślę o tobie.
Kiedyś się spalimy.

We meet from one holidays to another
Even this is sick
If we do good?
Can I call you ‘ my love’,
Honey?
Once we created something
Now is only air between us .
Why it’s electrifying ?

Honey, why I still believe?
In us, in what we promised
So long ago
I swear, I don’t want this
But I’m thinkin’ about you so often
Thinkin’ about you
Thinkin’ about you

Every conversation brings a smile
At the same time recalling pain
How much I am able to bear
thinking that someday we can still be together?
You also know that isn’t right
To ourselves, to close, to the Word
But, baby, I can’t stop to call you‘ my love’
Honey, Why I still believe?
In us, in what we promised
So long ago
I swear, I don’t want this
But I think about you so often
Think about you
Think about you

I’m thinkin’ about you
I‘m thinkin’ about you
I’m thinkin’ about you
We will burn.

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących