Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dolina śmierci

Spotkamy się kiedyś w dolinie śmierci.
Ty, ja i inni znani nam ludzie.
Co wtedy do mnie powiesz?
Podobno pierwsza miłość towarzyszy nam do końca naszych dni.
Czy przejdziemy przez to wspólnie, czy może nawet mnie nie poznasz..
Dolina śmierci będzie naszym domem, za wszystkie grzechy, które popełniliśmy.

1237 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!