Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddanie...

Spotkaliśmy się po latach
które przypominało coś
na kształt ciche oddanie
z domieszką dojrzałości

Pięknym wspomnieniom
gdy obracaliśmy wszystko
w jeden żart pozbawieni
jeszcze charakteru życia

Uczący jak należy walczyć
o każdy skrawek uczucia
by móc przetrwać ten czas
u boku ukochanej osoby…

Dedykowane...

05.04.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Janya

    7 April 2014, 11:43

    Piękny wiersz kochana :))
    ściskam:**

  • Naja

    5 April 2014, 22:32

    Bardzo ładna dedykacja Aniu :-)

  • Pechowa_

    5 April 2014, 19:18

    Krysiu, Agnieszko dziękuje Wam pięknie ;)

  • misiek45

    5 April 2014, 19:02

    Piękny wiersz Aniu taki romantyczny ..pozdrawiam milutko na wieczór :)

  • krysta

    5 April 2014, 18:50

    Dedykacja i "Oddanie...'' - cóż więcej chcieć - piękny duet...
    Pozdrawiam :)