Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Spotkałem dziś
Anioła.
Był piękny,
lśniący.
Anioł ten
przemówił.
Poruszył temat
życia.
Powiedział:
...
Tak bez końca.
Gdy On
tak o wieczności
prawił,
ja żem
imię Jego zdradził.
Na imię Mu
Nadzieja.

6322 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!