Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszukiwania.

Spotkałem dziś Samarytanina
czy był dobry?
chyba tak
skoro mu pomogłem

Rzekł
że Bóg mnie pobłogosławi
i poczułem wstyd
odpowiadając
że Ten nie jest
moim przyjacielem

...a to ostatnio jedyne uczucie
jakie dzięki Niemu doświadczam.

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!