Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 April 2022

wybacz

spotkałem Cię dziś pod netto
modliłeś się do mnie

na klęczkach ściskając
w dłoniach
kubek po latte z orlenu

podszedłem

i zamiast
za Ciebie umrzeć
wetknąłem weń złotych dwadzieścia

42 461 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących