Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokonana

Spotkałam Cię tamtego dnia
i wzięłam za rękę
od tamtego dnia
taka dziwna jest nasza miłość
nieposkładana
jak wyzwanie nie do przejścia
takie dziwne są nasze drogi
gdy nie idziemy sami

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • OGRODY-MARZEŃ

    8 September 2014, 16:05

    Lepiej być pokonaną i szczęśliwą niż niespełnioną i rozgoryczoną.
    Po drodze wszystko się ułoży, oby miłość wzajemną była ;-P