Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

spotkał ją
w połowie pocałunku
gdzie otchłań myśli
unosi zapach traw
słowa stały się zbędne
zdawało się
że serce mówiło za dwoje

gdzieś
w poczekalni niepewności
na torach poezji
zrozumiał
dlaczego tulił
jej dłonie

78 241 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • NieBoska

    11 August 2012, 10:49

    Znowu zachwycasz Aniu wyjątkowością wersów ;)

    zrozumiał
    dlaczego tulił
    jej dłonie

    A ten fragment jest cudny ;)

  • Gaia

    9 August 2012, 21:42

    Strofy subtelne i delikatne. Bardzo.

  • AnnMaria

    9 August 2012, 21:41

    Aniu, cudowne...

  • dybus77

    9 August 2012, 20:44

    Piękny wiersz.

    Sercem piszesz i miłujesz.
    :)))

    od Meron
  • Voyage

    9 August 2012, 19:32

    Miłość czasem potrzebuje
    milczenia

    by mocnym krokiem
    wyjść
    z cienia
    wątpliwości

    i dojrzeć

    Ja nie wiem co się z Tobą Andzia dzieje, coraz piękniejsze Twoje wersy, no !..;)))
    Aż się wzruszyłem..;))

    od Meron
  • aloya

    9 August 2012, 17:59

    Pięknie:))

    od Meron
  • Insomniaa

    9 August 2012, 17:48

    Świetne.

    od Meron
  • czarna mamba

    9 August 2012, 15:09

    proste w przekazie i wlasnie tak powinno byc:)))

    od Meron
  • Władysław Andrzej

    9 August 2012, 14:12

    Piękny

    od Meron
  • envie.

    9 August 2012, 14:11

    Fantastycznie oddaje ogrom ciepla drugiego czleka

    od Meron