Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze raz

Spotkajmy się
Pod niebem wrześniowym
Pozwólmy strugom słońca
Nasz letarg przegnać

Bezznaczna jest niewiedza
Mój czuły nieznajomy
Kiedy w twych źrenicach
Znów szaleństwo mieszka

Jutro się rozstrzygnie
Naszej walki wola
Możesz więc na nowo
Cieniem serce okryć

Pod wierzbę leciwą
Brzask mnie wzywa miły
Gdzieś na skraju świata
Szczęście do snu złożę

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!