Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Rozmowa

spotkajmy się w rozmowie
już dosyć milczących wynurzeń
będących drogą w ślepy zaułek

ponownie zanurzmy się w słowie
by móc spijać zachłannie z ust
to wszystko czym karmi się dusza i serce

stańmy przed sobą twarzą w twarz
ponownie pierwszy a jakby ostatni raz
i dajmy upust temu co skrywamy w sobie

zatem spotkajmy się
bo nic ani nikt
nie jest w stanie przysłonić nam tego
jakimi zobaczymy się w rozmowie

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!