Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkaj człowieka i przestań płakać

Spotkaj człowieka, który odda ci duszę,
Niechaj przyniesie ci radość, nadzieję i ukojenie.
W jego oczach odnajdź spokój i bezpieczeństwo,
I nigdy więcej łzy na policzkach nie poczujesz.

To spotkanie, jak magiczny dotyk przeznaczenia,
Który zmienia nasze życie bez reszty.
W jego ramionach poczujesz siłę i wsparcie,
I wspólnie przemierzycie świat pełen przygód.

Będziecie odkrywać wzajemnie swoje dusze,
Wymieniać słowa, które budują mosty.
Przez lata wciąż odkrywać nowe strony,
Bo miłość jest podróżą bez końca i granic.

W jego dotyku odnajdziesz błogość i ciepło,
I każdy moment spędzony razem będzie skarbem.
Niech serca wasze biją w harmonii,
Niech niebo pełne gwiazd świadczy o waszej miłości.

Spotkaj człowieka, który odmieni twoje życie,
Z którym każda chwila staje się wyjątkowa.
Oddaj mu swoją duszę i ufaj bez granic,
I razem stwórzcie historię niezapomnianą.

Bo spotkanie takie to dar niezwykły,
Który sprawia, że płacz przemieni się w śmiech.
W jego obecności poczujesz się kompletnie,
I nigdy więcej łzy na policzkach nie poczujesz.

31 303 wyświetlenia
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!