Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliskie spotkania z Estymą i Atencją

Spośród chwil spędzonych razem
nie będę spierał się wcale
na pewno mają racje
przez kobiety nie zmarnuję sobie życia
musi gdzieś tkwić namiętność.

Instytucja małżeństwa to stan przygnębienia
najlepiej wziąć ślub dla seksu
zwitek banknotów wybałusza oczy naprzód
rozbrzmiewa zapowiedź majestatycznych prezentów.

Poeci nie lubią sprzątać
ani pracować za wiele
życie jest radośniejsze
gdy obiekt seksualny
namydli plecy w majestatyczny wieczór.

Szalone odrętwienie jak zwykle
do kielicha wlewam ćwierć wieku wcześniej
wklęsłości i wypukłości na ruchomych ramiączkach
ciągle obsługują kampusy
na wyższych uczelniach.

10 380 wyświetleń
98 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!