Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sposoby

Posłuchaj kolego jak
Próbowali na różne sposoby
Zbierali wołali
Nogami w barierki tupali
Biele kwiaty znicze
Co miesiąc zagłuszali
Potem najazd na gmach
A tu trach (Znowu mi nie wyszło)
Nic nie wychodzi
Nawet brukselka z pomocą nie przychodzi
No to łapali wszystkiego nawet papierka lakmusowego
Że konstrukcja stalowa łamana dzień za dniem
Do upadłego aż frekwencji
Na ulicach zabrakło kolego
To dawaj łapać jak tonący brzytwy
Wszyscy przeciwko
Wszystkiemu co zrobią
Drzewa dzikie świnie gęba słowa
Wszystko im się nie podoba
Wojna totalna
Wojna domowa

Ale ile raz można zaczynać
I ile razy przegrywać

Jak mawiają starzy towarzysze
Nie ma zwycięstwa bez strat
Czas wypuścić charty w las

Są sposoby śmierć gniew i strach

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!