Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lacrima

Spopielałe kartki
wyrwane z kalendarza

wirują w powietrzu
jak czarne ćmy
próbują osiąść na
ulubionym fotelu

rozpadają się
pod dotykiem dłoni
starte w pył
wspomnienie listu

tego już nie przeczytasz
nie dowiesz się
ile znaczyły twoje słowa

i nawet jedna twoja łza
już nas nie zdoła ocalić.
https://www.youtube.com/watch?v=K1oLThzQ9zo&ab_channel=EpicMusicWorld

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 8 December 2020, 20:25

    Chwilo trwaj... :))

    od kati75
  • kati75

    8 December 2020, 20:24

    Jedno życzenie pociągnęło za sobą zbieg zdarzeń 😁może się spełnić

    od yestem
  • 8 December 2020, 20:20

    Czarna, horrorem podszyta? :D Smok bajek niegodny... :)

  • kati75

    8 December 2020, 19:59

    Może kiedyś będzie bajka o smoku ,kto wie😉miłego wieczoru ✨🌛

    od yestem
  • 8 December 2020, 19:49

    Tak kategorycznie? Żadnych bajek o Feniksach? ;)
    Bardzo ładne. :)

    od kati75