Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spontan czy planowanie? Oto jest pytanie.
Spontan to działanie, oparte o trzeźwe sytuacji oglądanie...
Choć czasem, kiepskie wyniki dające.
To może planowanie jest właściwsze, lepiej przygotowujące?
Niestety nieraz pół ślepe, bowiem — interesujące,
że mało osób to widzi — przyszłości w pełni nikt nie przewidzi.
Wszystko co przypuścimy bo zdarzyć się może,
będzie jak przewidywanie ilości napotkanych fal,
wypływając w morze.

4614 wyświetleń
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!