Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spokojnością własnych myśli
otulam serce rozpalone
Próbuję zgubić cień goryczy
może jeszcze nie wszytko stracone ?...

4039 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    13 September 2016, 17:17

    Nadzieja musi być.