Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ••• - - - •••"

Spokojnie...to tylko chwila
Ból serca mija
O jeden zawał nie chodzi
Pęknięte serce na pół
Szybciej się goi?
Serce z którego pada deszcz
Deszcz smutnych łez każdego dnia
Powoli zapada w wieczny sen
...
26.11.2020
12:00

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!