Menu
Gildia Pióra na Patronite

37#

Spokojnie rzeźbione morze
wypływa
do słońca
i tam odnosi sukces
fale burzą rytm kroków
człowieka
który spaceruje po wodzie
na dnie
znajdują się nie wysłane listy
w których słowo "kocham"
pisane jest wykaligrafowanym pismem.

15 953 wyświetlenia
219 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!