Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona.

Spojrzy zalotnie,
lecz nie dotknie,
Poczujesz jej zapach,
lecz nie przytulisz,
Uśmiechnie się,
lecz nie pocałuję,
Pokochasz,
lecz ona odejdzie.

Zastanawiasz się ,,o kim mowa"?

Ja Ci odpowiem- o kobiecie.

53 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!