Menu
Gildia Pióra na Patronite

...spójrz...
stoję w blasku świec...
nieme okrycie słów
spływa po wilgotnym ciele,
chłonąć Cię pragnę,
jak ziemia wodę...
wejdź do ogrodu namiętności,
obsyp zapachem zmysłów,
zamknij w ramionach
subtelnym
szelestem rozkoszy...

78 241 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • dybus77

    11 September 2010, 16:04

    Aniu marzenia się spełniają wystarczy tylko bardzo chcieć !!!! :))) buziaczki

  • awatar

    20 August 2010, 09:04

    Ładne i działa, pozdrawiam +