Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maja Frykowska- Brzezinska

"Spojrz na mnie kim jestem
Wie tylko ona,
moja dusza utracona
Pelna pragnien i nadziei
w ktorej chce cos bardzo zmienic

Ale dokada? Ale jak?
Czym jest dla mnie caly swiat?
Czego pragne, kim chce byc?
Czemu chce tak bardzo zyc?

Czemu pytam, chyba wiem...
Musze znalezc wlasny sens
Droga Serca mi pomoze,
znalezc siebie w tym chaosie
Dobry Boze, pomoz mi
znalezc droge do Twych drzwi"

324 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
  • 30 July 2017, 15:32

    znaleźć siebie w tym bezdrożu
    świetny wiersz
    ale podtekst na pewno seksistowski tylko ja nie umiem wzorem kierowców tirów czytać w podtekstach , wobec tego nie powinnam dodawać opinii
    nie mniej jednak nie mogę się powstrzymać
    wiersz bardzo ładny