Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen...

Spojrzenie w odbiciu lustra
Zamglone marzeniem oczy
Podkreślone głęboką czernią
Usta pokryte czerwienią
W kącikach warg
Tajemniczy uśmiech
Pół mrok otula ciało
Gorąco uderza falowo
W rytm muzyki
Ciało kołysze powoli
Jedno spragnione spojrzenie
Ręce splecione razem
Ciało do ciała
Tylko taniec
Usta rozgrzane
Całują powoli
Na pożegnanie
Jak nie dokończony romans

2001 wyświetleń
25 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!