Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

spojrzeniem
zapisałam Ciebie
w dniach zagubionych
pijanych
uliczkach pamięci
przeważnie ślepych

żal ukrywa się pod powieką

Ty wciąż się tamtędy przechadzasz
sam
bo inaczej boli
i grasz. tylko tak potrafisz

nie klaszczę

ten spektakl już nie jest dla mnie...

15 084 wyświetlenia
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    30 November 2014, 21:28

    Wiersz życiowy, z przemijaniem, smutny.