Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Spojrzeniem mnie zgaś,
niech słowa nie palą się
wspomnień udręką.

Wyrazem ust milcz,
tęsknotą nie odbieraj
bicia Twojego serca.

Miłością mnie spal,
niech nie spłoną usta
pomiędzy oddechami...
...obojętności.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    28 March 2021, 22:05

    A w morzu się pływa. :P

    • 29 March 2021, 04:10

      Tak, Dziewczę hoże, o mój Boże, ale o tej porze, jeśli nasze morze,
      tylko morsy. :P:D

  • 28 March 2021, 21:09

    A już miałem zionąć... ale może będzie więcej takich wierszy? :)
    Miłego wieczorku. :))