Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzenie

Spojrzenie dotyka świadomości
kradnie cząstkę duszy

Podmuch wiatru dotyka skóry
atomy ocierają się o siebie

Iskra i już jest
miłość

1558 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • anna kowalczyk

    24 July 2011, 00:33

    ...ładnie..:)