Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzałem

spojrzałem
w twoje oczy
ujrzałem
duszy odbicie
zrozumiałem
że kocham cię
ponad życie

***
Dział: Liryki
***
Zbigniew Małecki

20 844 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    17 January 2017, 22:44

    Prosto i na temat -
    Ładne