Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taki, joke.

Spojrzałem i myśli uleciały w przyszłość
Spuściłem wzrok ale stałaś obok
Przyszedł mi do głowy żart, taki joke
Chciałem zobaczyć twój uśmiech

Pokochaj mnie tak na zawsze
Uśmiechaj się i płacz do mnie
Rozniećmy ogień i bądźmy tuż
Galaktyki naszych spojrzeń

Powiedziałaś, dobrze spróbujmy
Straciłem ochotę do żartów
W zadumie spuściłem wzrok
Gdy wznoszę oczy ty jesteś obok

Uśmiechasz się.

15 737 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!