Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biel

spojrzałam lewym okiem
spojrzałam prawym okiem
a potem nie spojrzałam,
nie miałam na co patrzeć ..

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    11 January 2017, 16:26

    no popatrz, nie ma na co ;)

  • 11 January 2017, 10:36

    :)