Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ocean

Spojrzałam w oczy Twe głęboko i poczułam jak tonę.
Ah! Zmysł mój miesza się gdy Twą twarz widzę.
Me ciało płonie...
A dusza jakby ulatniała się gdzieś...
Nigdy nie spotkałam się z takim uczuciem.
Czasem sponiewiera mną złość...
Lecz gdy tylko ujrzę Ciebie,
Wszystko przemija...
Dotyk Twój sprawia,że mam ochotę odpłynąć.
Przebyć przez ocean, nie wiedząc dokąd zmierzam.
I utonąć w zgiełku miłości.
Zabijając siebie,a zarazem nienawiść,która tkwi we mnie kiedy widzę,że nie jestem dla Ciebie ważna...
Spotykam Twój uśmiech gdzie tylko nie spojrzę...
I gorycz chwyta mnie za serce.
Bo wiem...Że nigdy nie będziesz mój...

6258 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
  • Sadako

    30 December 2011, 21:51

    Dziękuję :) Ale to nie moje dziecko to moja siostrzenica a zarazem chrześnica :) :*