Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

spójrz w przeszłość...
była wspaniała
taka wyśniona
miłością usłana
nie było chwili bez czułych szeptów
a nawet erotycznych podtekstów

każdy dzień wypełniony nami
teraz karmimy się wspomnieniami

teraźniejszość...
pustką świecąca
łzami pachnąca
samotność jej siostrą
udręką męczącą

A przyszłość kochany?
posklejajmy sobie rany
zapomnijmy o złej chwili...

niczego bardziej nie pragnę
właśnie do ciebie się garnę

czekam na tę chwilę od dawna
żyję marzeniami...

A gdy kocham
jeszcze raz od ciebie usłyszę
w swych ramionach ukołyszę
łzami szczęścia cię obdarzę
i swą miłość ci pokażę...

8460 wyświetleń
73 teksty
8 obserwujących
  • zugimihau

    8 February 2013, 16:01

    ale..moge np wejsc gdzies i potem szybko wyjsc i pojechac dalej i znowu wejsc do tej samej wody:) za upartym jestem jedynakiem:)

  • Odchłań

    8 February 2013, 12:09

    tak się potocznie mówi ale gdyby tak pomyśleć to nie wchodzi się do tej samej wody bo rzeka płynie :)

  • zugimihau

    8 February 2013, 10:34

    nie wchodze dwa razy do tej samej rzeki:)ale stas nad nia moge:)

  • zlo282

    8 February 2013, 00:35

    kradne do zeszytu:)

  • Odchłań

    8 February 2013, 00:24

    inny by nie mógł być

  • zlo282

    8 February 2013, 00:23

    bardzo uczuciowy wiersz

  • Odchłań

    7 February 2013, 23:35

    to ty nad nią stoisz nie ;)

  • zugimihau

    7 February 2013, 23:08

    a rzeka zdradliwa..;]

  • Odchłań

    7 February 2013, 23:07

    dokładnie temat rzeka :D

  • zugimihau

    7 February 2013, 22:52

    no ale ona nie trwa tylko mija..:) dobra, temat rzeka:)