Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy sens życia zamienia się w czyn

spójrz w gwiazdy
tam zaczyna i kończy się życie
wystarczy tylko wyciągnąć dłoń
by dotknąć tajemnicy

może Bóg ma taki plan

a może to człowiek
gdy czuje miłość
choćby miał umrzeć
świat zmieni dla innych i pokona niemożliwe...

Po filmie „ Pasażer nr 4”

83 959 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • motylek96

    4 May 2021, 20:25

    ✴️✴️✴️

    • onejka

      4 May 2021, 20:49

      Ładne gwiazdki Motylku 😘

  • 4 May 2021, 15:08

    Wiersz śliczny, ale mam straszne zaległości, nie widziałem jeszcze Pasażera nr 1, 2 i 3. ;) :D
    Pozdrawiam. :))

    • onejka

      4 May 2021, 20:51

      Ja też 😂 od razu nr 4 obejrzałam 🤓
      Wzajemnie 🤗

      od yestem
  • Naja

    4 May 2021, 09:10

    Piękny wiersz Onejko.❤️

    Zachęcające są te Twoje "recenzje"... 🤗
    Obejrzę film, najszybciej jak się da.

    • onejka

      4 May 2021, 10:23

      Dziękuję Elu 🤗 bardzo jestem ciekawa Twojej opinii ❣️