Menu
Gildia Pióra na Patronite

Elvis Presley

Spójrz na siebie i na mnie
czy jesteśmy zbyt ślepi by zobaczyć
a może obracamy głowy
i patrzymy w inną stronę

113 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • Myffa90

    7 August 2011, 20:50

    Elvis Presley?
    O cholercia, nigdy nie miałam takiego o nim wyobrażenia. O.o