Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazda

Spójrz na niebo kochanie
tak pięknie obsiane gwiazdami.
To nic że jesteś w oddali
ja świecę dla ciebie.

Gdy smutek ogarnie twe serce
i łezkę zobaczę w twych oczach.
Przytulę twe serce do siebie
a łzy odeślę na tęczę.

Pamiętaj o mnie kochanie
nie ważne gdziekolwiek będziesz.
Ja zawszę będę twą gwiazdą
tą najjaśniejszą na niebie.

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • RozaR

    23 October 2015, 22:47

    tele-nowelowe tęsknoty - kobito weź się do roboty

  • fyrfle

    22 October 2015, 12:54

    gwiazdy gwiazdom.

  • Malusia_035

    22 October 2015, 09:02

    Śliczny wiersz :)

    Pozdrawiam Ciepło :))