Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Spójrz mi w oczy
Powiedz to co chcę usłyszeć

Dotknij mojej skóry
Pokaż dokąd nas to zaprowadzi

Chwyć mnie za rękę
Biegnijmy razem w świat piękny

Mów do mnie co dzień
Opowiadaj mi kłamstwa słodkie

Żyjmy tym co jest teraz
Nie myślmy co będzie potem.

Przecież oboje dobrze wiemy
jak to się skończy...

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!