Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieobecny

Spójrz jak boli Twoja nieobecność
Gdy patrząc w księżyc
Nocą szarą, smutną
Sen z mych powiek w płaczące gwiazdy się zamienia

Mawiają
Kto sieje
Plony zbiera
Miłość we mnie zasiałeś
Owoc mojej miłości
Ból który mi sprawiłeś dostaniesz

1480 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • Lydia

    5 August 2015, 11:30

    Dziękuje, bardzo mi miło.
    Życzę miłego dnia.

  • silvershadow

    5 August 2015, 11:24

    Bardzo mi się podoba. Zwłaszcza druga część.
    Pozdrawiam.

  • Lydia

    12 July 2015, 00:12

    Dziekuje.
    Rowniez pozdrawiam.

  • 12 July 2015, 00:10

    Bardzo ładny, wzruszający wiersz... Pozdrawiam

  • Lydia

    11 July 2015, 21:59

    Dziekuje finezjo I rowniez pozdrawiam.

  • Lydia

    11 July 2015, 21:58

    Mam w zwyczaju wyrzucac z siebie to co czuje.
    Jednak zwracanie na siebie czyjejs uwagi nie lezy w mojej naturze.
    Dziekuje I spokojnej nocy Sebastienie.

  • finezja

    11 July 2015, 21:57

    Gorzki ten owoc miłości. Smutne. Ale wiersz ładny. Pozdrawiam.

  • funeralofheart

    11 July 2015, 21:55

    Ja bardziej widzę próbę zwrócenia na siebie uwagi, a może wyznawanie sobie przed samym sobą tego, co się czuje.
    Podoba mi się, pozdrawiam.

  • Lydia

    11 July 2015, 21:48

    Oczywiscie ze kazdy jest inny..
    Dziekuje i Tobie rowniez milych snow.

  • M44G

    11 July 2015, 21:45

    To zależy od odbiorcy, każdy z Nas jest inny. Śpi słodko Mario.