Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spójrz,
jak bez Ciebie gasną wszystkie gwiazdy,
jak piękny śpiew słowika zamienia się w martwą ciszę,
jak śliczne lazurowe niebo staje się szarą otchłanią.
Świat w moich wyobrażeniach jest bez Ciebie pusty, pozbawiony kolorów.
Słyszę tylko ciszę...
Nic więcej słyszeć nie chcę,
prócz słów wymawianych Twoimi ustami.

4672 wyświetlenia
32 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!