Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy kolejna kłótnia o nic

Spójrz co zrobiłaś..
Znów..
Z nerwów rzuciłaś szklanką
Żwawym ruchem strąciłaś wszystko co na stole
Obrazki fruwały przez pokój
A buty w szeregu okazały się idealnym celem Twych kopnięć
I generatorem przekleństw
W Twoich oczach już jestem rozszarpany ..
I tak sobie myślę..
Wiesz co Ty mi możesz ?!
Możesz mi skoczyć.. w ramiona.
A gdy już będziemy po i przestaniemy się śmiać, pomogę Ci sprzątać

8545 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!