Menu
Gildia Pióra na Patronite

❤ Tylko Ty ❤

Spójrz co widzisz ?
Dlaczego nie chcesz spojrzeć ?
Dlaczego nie jesteś ciekawy...
Dlaczego zmieniasz swoje nastawienie
Myślisz, że sam dasz radę?
No tak - myślisz !
Tylko Ty posiadasz to coś
Tylko Ty jesteś moim marzeniem
Czas się obudzić , wstać
Po co ? Aby znów widzieć życie...

Thebestkasiaa 27.11.2015

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    27 November 2015, 18:38

    Dziękuje Krisso :)

  • Krisso

    27 November 2015, 11:31

    Cudowne to jest Kate :)))
    wspaniałego dnia :)))

  • Thebestkasiaa

    27 November 2015, 10:52

    Dziękuję Cris :)

    Pozdrawiam

  • Cris

    27 November 2015, 10:19

    świetna puenta...
    pozdrawiam :)