Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spoglądam na Ciebie
Oczami księżyca
Do Ciebie się uśmiecha
Gdy nie możesz spać
Wykrzykuje ciszą nocną
Słowa mojego serca
A. Niemczyk

444 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!