Menu
Gildia Pióra na Patronite

czekoladowy erotyk

Spoglądam na ciebie jak
czekoladę z błyskiem w oku
i wciąż pragnę
niczym bezwstydnego spojrzenia.
Czuję ciebie jak winogrona
w polewie pożądania
twego ciała, twych ust,
bycia nagością na
erotyki posłaniu.
Słodycz twa nierealnie
piękna, we wszystkich myślach
bakaliami przekładana
w smaku idealna...
malowana namiętnością,
żądzą ciała...

13 992 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
  • thereisareasonwhy

    8 November 2019, 20:45

    można poczuć te słowa nie tylko na języku