Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzy Spojrzenia Na Świat.

Spoglądam przez okna
na nowy
inny świat
czy lepszy?

Na cmentarzysku
spotykam dawnych znajomych
jak zwykle ponurych

I jeszcze kilku
na ulicach miasta
co zapomnieli jak się witać
jutro pewnie też ich spotkam
ponurych
o ile sobie przypomnę

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!