Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 27 August 2022

Odbicie...

Spoglądam na kobietę
łudząco podobną
do mnie samej
gdzie prowadzę wojnę

Tysiąca myśli
zaplątane o pytania
na które szukam
odpowiedzi w lustrze

Czy jestem dobrą mamą
albo czy jesteś szczęśliwa
Moja Droga Córeczko
a w oczach moich

Czai się wątpliwość...

01.08.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących