Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

spod powiek przyszłości
ujrzeć wyraźnie
dłonie splecione
w aureoli szczęścia

trwać
mimo burz
zawirowań
wzlotów
z nadzieją i wiarą
dla lepszego jutra

błądzić po ciele
dłońmi
myślami
wypełniając
zakamarki duszy

czuć…

49 607 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • słoneczniki

    31 August 2012, 10:51

    Dziękuję za odwiedziny.
    Pozdrawiam z uśmiechem.

  • misiek45

    30 August 2012, 21:34

    Trwac mimo burz....-piękne słowa-pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru

  • Insomniaa

    30 August 2012, 17:41

    taakii... delikatny, podoba mi się, bardzo ;)