Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ratowniczka

spodenki granatowe
klapeczki odlotowe
koszulka pomarańczowa
kotwiczka odjazdowa

na nosie okularki
na głowie czapeczka
na ręce zegarek
i gwizdek na piersiach

w seksownym bikini
zajmuje stanowisko

bo gdy ktoś się topi
daleko lub blisko

z pomocą mu rusza
życie to dla niej wszystko

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Seneka 18

    20 June 2011, 09:57

    Hmmm...i topienie się może być ekscytujące :)