Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sasanka

spod śnieżnej pościeli
bosa i naga wymyka się
drżąc kwili
jak dziecko zbyt wcześnie
wybudzone ze snu
przeciera smutne oczy
na ten brudny świat

Sylwia Pryga

40 783 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • 10 December 2020, 19:07

    A przy okazji... trochę cieplej. ;)

  • Sylwia P.

    10 December 2020, 09:26

    Haha, to tak jak ja. Zimą, spod spodni nie widać 🤭

  • 9 December 2020, 23:26

    Jeden z najpiękniejszych kwiatów, choć taki... niewydepilowany. ;) :)