Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kot na haczyku

Spoczywam w dziwnym dniu
Jakby śmierć ominęła mnie
Płynę na złej fazie
Na fazie zuchwałych ludzi
Ludzi o charakterze żmii
Jadowitych beznadziejnych
niesprawiedliwych

Jak kot na haczyku
nie potrafię być przynętą
Nie stanę się ofiarą
Tylko drapieżnikiem

Jestem jak kot
7 żyć mam
Nie boje się żmij
Pazury na nie mam
Omija mnie ta faza
faza charakteru żmii
Powracam do ludzi
Do ludzi sprawiedliwych

Jak kot na haczyku
nie potrafię być przynętą
Nie stanę się ofiarą
Tylko drapieżnikiem

1799 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!