Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz - wodą życia "

Spływasz na mnie
Niczym woda życia
Otwierasz wrota tajemne
Widzę drugie przejście
Do innego Świata
Twoich myśli, smutku
Szukasz ratunku w Poezji
Czytelnik Twój krok śledzi
Jesteś gotowy na cios
Odwaga w Tobie ogromna
Twarz wystawiasz do słońca
Pióro w serca kolorze pisze
Tak poecie upływa życie

17.11.2020
Dziękując za te chwile
14:25

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!